088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Business topics > Stoppen of doorgaan

Stoppen of doorgaan

door SHVGO8 juni, 2023Business topics > stoppen of doorgaan | 0 reacties

Stoppen of doorgaan?

Als ondernemer weet je dat succes niet vanzelfsprekend is. Dat tegenslagen en uitdagingen onvermijdelijk zijn. Maar wat doe je als de financiële vooruitzichten van je bedrijf slecht zijn en je voor een moeilijke keuze staat: stoppen of doorgaan?

Het antwoord is niet eenvoudig en hangt af van verschillende factoren. Maar er zijn enkele algemene overwegingen die je kunt maken:

Ten eerste is het belangrijk om realistisch te zijn over de situatie en de oorzaken van de slechte financiële vooruitzichten te begrijpen.
Is het een tijdelijke dip of een structureel probleem?

Ten tweede is het van belang om een goede inschatting te maken van de risico’s en kosten van doorgaan of stoppen.

Ten derde is het essentieel om te kijken naar je persoonlijke doelen als ondernemer. Als je nog steeds gepassioneerd bent over je bedrijf
en gelooft dat het potentieel heeft om te slagen, kun je wellicht doorgaan. Maar als je het gevoel hebt dat je vastzit in een doodlopende weg, kan stoppen soms de beste optie zijn.

Kortom, het stoppen of doorgaan is een moeilijke beslissing die zorgvuldige afwegingen en inzichten vereist. En onthoud: soms kan een mislukking een waardevolle les zijn voor toekomstig succes.

Heb je vragen/opmerkingen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met:

Ruud Cornelissen | SHVGO
Schuldhulpverlening Voor Gelderse Ondernemers

 ruud@shvgo.nl