088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Onze werkwijze

SHVGO garanties

  • Conform gedragscode SHVGO
  • Korte doorlooptijden
  • Ondernemer houdt de regie
  • Ruime ervaring (sinds 2003)
  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vertrouwelijk
  • Betrokkenheid
  • Servicegericht

Servicedesk SHVGO

  088 708 8888 *
  info@shvgo.nl

Bereikbaar op:
ma t/m vrij van 09:00u - 17:00u
zaterdag van 09:00u - 13:00u

Bericht ons via WhatsApp
  WhatsApp

* lokaal tarief

Snel weer aan de slag?

 

Wilt u met iemand sparren over uw financiële situatie? Wij staan klaar voor u. Discreet en vertrouwelijk zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt en perspectief heeft.

 

SHVGO werkwijze

Schuldhulpverlening voor ondernemers is een complexe zaak. Sinds 1 januari 2021 zijn Gemeenten verplicht om ook (ex-)ondernemers (net als particulieren) schuldhulpverlening aan te bieden.

Maar ondernemers die in de schulden zitten, krijgen volgens de Nationale ombudsman, Reinier van Zutphen, van hun gemeente lang niet altijd de hulp die ze nodig hebben. Men zegt dat er sprake is van willekeur, omdat gemeenten totaal verschillende criteria gebruiken.

Daarbij komt dat de drempel voor ondernemers vaak hoger is dan voor particulieren. Het gaat bij die eerstgenoemde groep doorgaans om hogere schulden en bovendien hebben velen van hen al langere tijd financiële problemen als ze zich melden. Daarbij is veelal sprake van stress en schaamte en daar moet rekening mee worden gehouden bij de dienstverlening.

Uw financiële situatie kan behoorlijk uitzichtloos lijken, maar wij kunnen u helpen en begeleiden naar de beste oplossing voor uw onderneming en uw privé situatie. Hierbij doorlopen wij met u de volgende stappen/fases:

 1. U neemt contact met ons op
 2. Wij gaan in gesprek met u (gratis advies gesprek)
 3. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is
 4. Wij gaan samen met u aan de slag

Uit de praktijk blijkt dat beste oplossingen maatwerk zijn maar het eerste wat wij doen is rust voor u creëren en dat u voorlopig geen last meer heeft van schuldeisers, incasso-bureaus, deurwaarders en anderen.

De kernpunten van onze werkwijze zijn:

 • Samen met u gaan wij voor de beste oplossing.
 • U heeft een vaste contactpersoon.
 • Wij werken volgens het 4-ogen principe, er zijn altijd 2 van onze medewerkers op de hoogte van uw problemen en zij weten de stand van zaken zodat het proces van schuldhulpverlening ongestoord kan doorgaan.
 • U ontvangt van ons inlogcodes zodat u op elk gewenst moment kunt controleren wat de laatste stand van zaken is en welke stappen er gezet gaan worden.

 

Samenvattend

U staat er niet alleen voor, samen met u zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt.

Ons tarief wordt vooraf begroot op basis van de mate van schuldhulpverlening die u nodig heeft. U weet hierdoor vooraf precies waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

De kosten voor onze begeleiding worden door steeds meer gemeenten vergoed. Iedere gemeente is op basis van de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening (WGS) verplicht om schuldhulpverlening aan ondernemers met problematische schulden te bieden.