088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Stoppen

Snel weer aan de slag?

 

Wilt u met iemand sparren over uw financiële situatie? Wij staan klaar voor u. Discreet en vertrouwelijk gaan wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt en perspectief heeft.

 

Servicedesk SHVGO

  088 708 8888 *
  info@shvgo.nl

Bereikbaar op:
ma t/m vrij van 09:00u - 17:00u
zaterdag van 09:00u - 13:00u

Bericht ons via WhatsApp
  WhatsApp

* lokaal tarief

SHVGO garanties

  • Conform gedragscode SHVGO
  • Korte doorlooptijden
  • Ondernemer houdt de regie
  • Ruime ervaring (sinds 2003)
  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vertrouwelijk
  • Betrokkenheid
  • Servicegericht

Stoppen met uw onderneming

De vooruitzichten voor uw bedrijf zijn somber. Veranderen lukt niet of nauwelijks. Uw omzet blijft achter en de kosten lopen door. Uw schulden blijven maar oplopen. U hebt uw beslissing is genomen, stoppen is onvermijdelijk.

Nu is het in uw belang dat u gecontroleerd gaat stoppen om verdere schade te beperken. Wij bedoelen het volgende met gecontroleerd stoppen:

Geef emotie de ruimte

U gaat stoppen. Afscheid nemen van uw bedrijf is niet niks. Dat kan er bij u emotioneel inhakken. Door stil te staan bij uw gevoelens, krijgt u ruimte in uw hoofd voor de formele zaken die u moet afwikkelen. Maak gebruik van instanties die u willen en kunnen helpen.

Bereid uw bedrijfsbeëindiging voor

Breng uw financiële administratie op orde zodat u exact weet wie u nog moet betalen of van wie u nog geld te goed heeft. Loop ook uw contracten na. Indien van toepassing informeer uw personeel op het goede moment over de stopzetting. Heeft u al nagedacht over uw inkomen naar bedrijfsbeëindiging? Er zijn diverse regelingen waar u mogelijk aanspraak op kunt maken.

Zoek een oplossing voor uw schulden

Houdt u na het stoppen schulden over? Zoek een oplossing die bij uw situatie past. Er bestaan hiervoor verschillende trajecten (o.a. minnelijke regeling, Wet schuldsanering natuurlijke personen, dwangakkoord schuldeisers, Wet Homologatie Onderhands Akkoord etc.) Laat u goed voorlichten wat de mogelijkheden voor u zijn.

Aan de slag met gecontroleerd stoppen

Afhankelijk van uw privé-/zakelijke situatie, de rechtsvorm van uw onderneming en het overzicht van de financiële gevolgen van het stoppen, kunnen de noodzakelijke stappen voor het gecontroleerd stoppen in gang worden gezet. U kunt contact met ons opnemen, wij gaan met u in gesprek en stellen samen een plan van aanpak op. Dit is kosteloos. U kunt daarna beslissen of u met ons in zee gaat (tegen betaling) of dat u het traject alleen of met anderen wilt gaan doen.

In het eerste kwartaal van 2022 zijn
45.155 bedrijven gestopt!

De verwachting is dat dit aantal nog verder zal oplopen door de gevolgen van de extreem gestegen energieprijzen, de oorlog in Oekraïne, de terugbetaalverplichting van de Belastingdienst vanaf 1 oktober 2022 en de andere uitgestelde betalingen bijv. huur en leveranciers.

“U staat er niet alleen voor, samen met u zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt”