088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Vroegsignalering

Servicedesk SHVGO

  088 708 8888 *
  info@shvgo.nl

Bereikbaar op:
ma t/m vrij van 09:00u - 17:00u
zaterdag van 09:00u - 13:00u

Bericht ons via WhatsApp
  WhatsApp

* lokaal tarief

Snel weer aan de slag?

 

Wilt u met iemand sparren over uw financiële situatie? Wij staan klaar voor u. Discreet en vertrouwelijk zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt en perspectief heeft.

 

SHVGO garanties

  • Conform gedragscode SHVGO
  • Korte doorlooptijden
  • Ondernemer houdt de regie
  • Ruime ervaring (sinds 2003)
  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vertrouwelijk
  • Betrokkenheid
  • Servicegericht

Ondernemers zijn niet gewend om hulp te vragen. Als ondernemer is het vaak makkelijker om successen te delen dan te praten over financiële problemen. Vaak schaamt de ondernemer zich omdat hij in deze situatie is beland.

Hebt u problematische schulden? Dan bent u niet de enige, ruim 260.000 ondernemers hebben hier op dit moment mee te maken. Het is heel belangrijk is om zo vroeg mogelijk hulp in te schakelen zodat schulden niet een enorm persoonlijk drama worden.

Wat is vroegsignalering?

Vroegsignalering houdt in dat u op tijd inziet welke situaties mogelijk tot uw financiële problemen leiden. Misschien is dat voor uw onderneming wanneer één grote klant te laat betaalt. Of pas wanneer meerdere facturen onbetaald blijven. Weet u waar uw grens ligt, dan kunt u gericht actie ondernemen zodat uw bedrijf financieel gezond blijft. Hoe eerder u actie onderneemt, des te gezonder de financiële situatie blijft. En hoe sneller u het aanpakt, hoe makkelijker u situaties vaak oplost. Wanneer u langer wacht, wordt het vinden van de oplossingen vaak juist moeilijker.

Vier signalen herkennen

Signalen ontdekt u op verschillende plekken. Bij uzelf, in uw bedrijf en bij klanten. Zowel op financieel als emotioneel gebied. Hoe groot het financiële probleem vervolgens echt is, hangt af van uw bedrijf, branche en persoonlijke situatie.

1. Signalen in uw eigen bedrijf
2. Financiering en belasting
3. Privé financiën en persoonlijke omstandigheden
4. Signalen bij klanten

Checks en tips

Iedere ondernemer gaat anders om met een lastige financiële situatie. Onze checks helpen u om op tijd in actie te komen. Wij kunnen u hierbij op het goede spoor zetten zodat u geen kostbare tijd verliest.

Help ons helpen

Naast de ondernemer kunnen ook andere mensen (o.a. de accountant, de boekhouder, de huisbankier, de verhuurder, de energieleverancier etc.) onderkennen dat de ondernemer behoefte heeft aan hulp en ondersteuning. Dus trek aan de bel.

Weer grip op uw onderneming

Iedere ondernemer gaat anders om met een lastige financiële situatie. Onze checks helpen u om op tijd in actie te komen. Wij kunnen u hierbij op het goede spoor zetten zodat u geen kostbare tijd verliest en weer grip op uw onderneming krijgt.

“Aandacht vanuit Den Haag voor 260.000 ondernemers met problematische schulden is weg”

Bron: Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland)