088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Doorgaan

Doorgaan met uw onderneming

Ondanks alle rampspoed door de gevolgen van de coronapandemie, de enorm gestegen energieprijzen en de oorlog in Oekraïne kunnen de meeste ondernemers door. Zijn de vooruitzichten voor uw bedrijf goed maar lukt het u onvoldoende om schulden te verlagen en/of om uw liquiditeitspositie te verbeteren?

Op basis van onze Gezondheidscheck, zorgen wij er samen met u voor dat uw onderneming weer financieel fit wordt zodat er sprake is van een gezonde onderneming. Wij maken de problemen inzichtelijk en werken samen met u zodat uw schulden verlaagd worden en uw onderneming weer gezond wordt.

Hoe ziet het proces van het gezond maken van uw onderneming er uit?

In kaart brengen van de huidige situatie

Hiervoor gebruiken wij de 4 belangrijkste kengetallen:

  1. Liquiditeit: Kunt u aan al uw betaalverplichtingen voldoen?
  2. Werkkapitaal: Heeft u voldoende geld om aan uw dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen?
  3. Solvabiliteit: Dit percentage zegt iets over de manier waarop de onderneming is gefinancierd. Het is het percentage van het geld dat u als eigenaar zelf in de onderneming heeft gestopt ten opzichte van de totale financiering binnen de onderneming.
  4. Rentabiliteit: Oftewel rendement genoemd. Het meest bekende rendementsgetal is winstgevendheid. De vraag is hierbij, zijn uw marges voldoende om winst te kunnen maken?

Analyse en alternatieven in kaart brengen

Samen met u analyseren wij de uitkomsten van de bovengenoemde kengetallen. En brengen wij alternatieven naar voren zodat alle randvoorwaarden aanwezig zijn om uw onderneming weer gezond te krijgen. Vervolgens stellen wij kosteloos een plan van aanpak op.

Aan de slag

Na de bespreking van het plan van aanpak, kunt u beslissen of u met ons in zee gaat (tegen betaling) of dat u het traject alleen of met anderen wilt gaan doen.

U staat er niet alleen voor!
Samen zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt.

Servicedesk SHVGO

  088 708 8888 *
  info@shvgo.nl

Bereikbaar op:
ma t/m vrij van 09:00u - 17:00u
zaterdag van 09:00u - 13:00u

Bericht ons via WhatsApp
  WhatsApp

* lokaal tarief

Financiële problemen als ondernemer?

 

Wat kun je doen?

Doorgaan of stoppen?

SHVGO garanties

  • Conform gedragscode SHVGO
  • Korte doorlooptijden
  • Ondernemer houdt de regie
  • Ruime ervaring (sinds 2003)
  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vertrouwelijk
  • Betrokkenheid
  • Servicegericht