088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Business topics > Bank bijzonder beheer

Bank, bijzonder beheer. Wat nu?

door SHVGO8 juni, 2023Business topics > Bank bijzonder beheer. Wat nu? | 0 reacties

Bank, bijzonder beheer. Wat nu?

Bankschulden van ondernemers die vallen onder de afdeling Bijzonder Beheer of Intensief Beheer zijn de laatste tijd veelbesproken. Bijzonder beheer is de afdeling van een bank die zich bezighoudt met bedrijven die financiële problemen hebben. Wanneer een onderneming in bijzonder beheer terechtkomt, betekent dit vaak dat er sprake is van betalings-achterstanden en dat er maatregelen genomen moeten worden om de financiële situatie te verbeteren.

Een van de grootste zorgen voor ondernemers die onder bijzonder beheer vallen, is de hoogte van de bankschulden. Deze kunnen zo hoog oplopen dat het vrijwel onmogelijk wordt om ze af te lossen, waardoor de onderneming uiteindelijk failliet kan gaan. Het is dan ook belangrijk dat banken realistische afspraken maken met ondernemers over de hoogte van de schulden en de aflossingsmogelijkheden.

Het is belangrijk dat banken en ondernemers samenwerken om de problemen op te lossen. Dit kan alleen als er een goede communicatie is tussen beide partijen. Op deze manier kunnen ondernemers in bijzonder beheer een goede kans krijgen om hun bedrijf weer op de rails te krijgen.

Kortom, het is belangrijk om op tijd met de bank tot goede en haalbare afspraken te komen.

Heb je vragen/opmerkingen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met:

Ruud Cornelissen | SHVGO
Schuldhulpverlening Voor Gelderse Ondernemers

 ruud@shvgo.nl    088 70 88 888