088 708 8888 info@shvgo.nl

Waarom schuldhulpverlening voor ondernemers?

U heeft problematische schulden en komt er zelf niet meer uit. Zoek tijdig hulp zodat u er weer bovenop komt. U staat er niet alleen voor! Maak direct een afspraak met ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Aan het eind van dit gesprek weet u waar u aan toe bent en wat voor u de beste oplossing is.

Wat betekent SHVGO voor u!

De Belastingdienst is gestart met het aanmanen en het beslag leggen bij ondernemers die een achterstand hebben in het terugbetalen van hun belastingschuld. SHVGO helpt u om tot een passende oplossing te komen.

> Budgetbeheer

Budgetbeheer en budgetcoaching

Als gevolg van o.a. de stijgende energieprijzen, de oplopende inflatie en de lopende terugbetalingsregelingen hebben steeds meer ondernemers moeite on hun financiële situatie op orde te houden.

Wist u dat ook zzp’ers en ondernemers hulp kunnen krijgen bij de financiële administratie? Natuurlijk zijn de meeste van ons bekend met de mogelijkheid een accountant in te schakelen, maar niet iedereen is bekend met een zakelijk budgetbeheerder.

Budgetbeheer en budgetcoaching

Zakelijk budgetbeheer betekent dat u geholpen wordt bij uw financiën door onze budgetbeheerder. U laat zich bij uw zakelijke/privé inkomsten en uitgaven op vrijwillige basis een bepaalde tijd door de budgetbeheerder begeleiden. Hij/zij kijkt samen met u naar uw financiën en helpt u om weer grip te krijgen op uw inkomsten en uitgaven.

Zakelijk budgetbeheer is bedoeld voor mensen die grip op hun zakelijke financiën kwijt zijn en daar zélf iets aan willen doen om het overzicht weer terug te krijgen. Het aanstellen van een zakelijk budgetbeheerder kan een ingrijpende beslissing zijn. Maar gelukkig houdt uzelf de regie en verantwoordelijkheid.

Het doel van onze zakelijk budgetbeheerder is om u te ontzorgen en de trein weer op de rails terug te krijgen. Hij/zij leert u hoe uw zakelijke/privé inkomsten en uitgaven weer in balans komen. Dit doet de zakelijk budgetbeheerder bijvoorbeeld door samen met u naar wettelijke voorzieningen en faciliteiten zoals toeslagen te kijken. En om deze samen met u aan te vragen, als dit mogelijk is voor uw situatie.

Ook helpen wij u om overzicht te creëren en te houden. Het belangrijkste hiervoor is een goede administratie. Daarvoor gebruikt onze zakelijk budgetbeheerder een praktisch en eenvoudig programma. Zo brengen wij stap voor stap uw budget weer in balans. Na verloop van tijd kunt u het budgetbeheer weer volledig zelf oppakken.

Budgetbeheer en budgetcoaching

Een zakelijk budgetcoach kan u helpen met het opzetten van uw financiën en coacht u om dit in de toekomst zelf te doen. U kunt er ook voor kiezen om elk kwartaal even samen de financiën op een rijtje te zetten en bij te stellen. Even een moment om u als ondernemer én als persoon weer financieel in balans te houden.
Bij zakelijk budgetbeheer of zakelijk budgetcoaching doorlopen wij met u de volgende stappen/fases:

 

  1. U neemt contact met ons op.
  2. Wij gaan in gesprek met u. (gratis advies gesprek)
  3. We stellen samen met u een plan van aanpak op
  4. Wij gaan samen met u aan de slag

U staat er niet alleen voor!
Samen zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt.

SHVGO garanties

  • Conform gedragscode SHVGO
  • Korte doorlooptijden
  • Ondernemer houdt de regie
  • Ruime ervaring (sinds 2003)
  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vertrouwelijk
  • Betrokkenheid
  • Servicegericht

Snel weer aan de slag?

 

Wilt u met iemand sparren over uw financiële situatie? Wij staan klaar voor u. Discreet en vertrouwelijk zorgen wij voor de beste oplossing zodat u weer verder kunt en perspectief heeft.

 

Gratis advies gesprek?

Bij SHVGO staan we voor betrokkenheid en resultaat. Daarom bieden wij altijd een kosteloos en geheel vrijblijvend eerste advies gesprek aan.